Welkom bij Viervoetjes! De leukste online dierenwinkel


Welkom! Wij zijn de nieuwste dierenwinkel waar je terecht kun voor alles wat je nodig hebt voor jouw hond of kat. Er komt nogal een hoop kijken bij het verzorgen van een huisdier en je hebt ook nog eens een hoop spullen nodig. Gelukkig kun je vanaf nu bij Viervoetjes terecht.

Wat voor producten heeft onze dierenwinkel?

In onze online winkel hebben wij een breed assortiment met veel verschillende producten voor honden en katten. Zo kun je bij ons terecht voor voerbakken, waterbakken, manden en kussens, verzorgingsproducten en onze favoriet: speeltjes!

Wat maakt Viervoetjes speciaal?

Bij Viervoetjes hebben wij alleen de allerleukste producten. Veel huisdierproducten zijn simpel en met weinig aandacht ontworpen. Bij viervoetjes vinden wij dat dat anders kan, jij als baasje moet er natuurlijk ook van kunnen genieten. Daarom besteden wij veel aandacht aan kwaliteit en ontwerp.

Elke maand nieuwe producten

Omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe producten hebben wij bijna elke maand wel een nieuw product in onze winkel.
Benieuw wat nieuw is in onze winkel? Bekijk het hier.
 

Voor thuis en onderweg

Met de hond op stap is altijd een hele onderneming, met een tas vol spullen ga je de deur uit. Bij viervoetjes hebben wij ook alles wat je nodig hebt om samen met de hond op stap te gaan.

De leukste speeltjes

Als wij ergens gek op zijn, dan zijn het speeltjes! Net als jouw viervoeter. Daarom hebben wij een breed assortiment aan speeltjes in alle soorten. Voor degene die niet kunnen kiezen hebben wij ook pakketten zodat je elke dag een ander speeltje kunt kiezen. De speeltjes vindt je bij Hondenspeeltjes of Kattenspeeltjes
 

Vandaag besteld morgen in huis

Als je iets hebt besteld dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Het is altijd vervelend om te wachten al is het maar een aantal dagen. Daarom versturen wij jouw bestelling altijd dezelfde werkdag als je voor 15:00 uur besteld. Dan kun je er meteen van genieten!
 
Viervoetjes - logo met kat en hond - small -
Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en kortingscodes? Volg ons dan op social media!