Overheerlijk slapen met een fluffy donut hondenmand!


Als hondenbaasje kun je er bijna niet om heen. De donut hondenmand is overal. Je ziet ze in online advertenties, en op alle verkoopplatforms wel voorbijkomen. Als je bij andere baasjes over de vloer komt kijk je bijna niet meer op als je er een ziet. De kans is namelijk groot dat zij er ook een hebben aangeschaft voor hun viervoeter.
 

Wat maakt de donut hondenmand speciaal?

Wat de donut mand anders maakt dan een gewone mand is de stof waar hij van is gemaakt. Een normale mand is vaak gemaakt van katoen of canvas maar deze manden zijn van een fijner materiaal. Ze zijn namelijk gemaakt van pluche kunstbont. Het kunstbont heeft fijne haren wat de mand zo heerlijk zacht en fluffy maakt.
 
Ben je voor het eerst bij Viervoetjes? Bekijk onze online dierenwinkel!
 

Waarom is de donut mand zo gewild?

Waarom wilt iedereen nou zo graag zo'n mand? Je weet het misschien al want als je die mand ziet dan wil je er bijna zelf in neerploffen. En dat maakt het natuurlijk zo populair. Je wilt alleen het beste voor jouw viervoeter en als je de mand ziet ben je meteen verkocht. De mand staat ook erg mooi in huis wat voor interieur stijl je ook hebt, hij past overal goed bij.
Viervoetjes 100390 fluffy donut hondenmand naast bank en plantenbak
 

Wat vindt mijn hond er van?

Niet alleen baasjes zijn dol op die manden ook honden zijn er fan van. Ze komen helemaal tot rust door de zachte vacht van kunstbont. Vooral puppy's komen tot rust. Ze zijn namelijk helemaal omringd door de vacht en zakker diep weg. Jonge puppy's barstten vaak van de energie waardoor ze er liever met hun mand van door gaan dan dat ze er in willen liggen.
 
Wil je meer weten over onze online dierenwinkel? Lees het hier!
 

Vinden alle honden het fijn?

Bijna alle honden zullen de mand wel waarderen. De manden hebben namelijk veel vulling wat druk op spieren en gewrichten verminderd. Dat zorgt voor een goede nachtrust. Als je een ruime mand koopt dan is er genoeg vulling en ruimte om tegen de rand op te kruipen.
Viervoetjes 100390 fluffy donut hondenmand 60cm
 

Ook geschikt voor katten

De mand is erg populair bij de honden maar ze zijn ook heel goed geschikt voor katten. Veel katten houden wel van een warm plekje om te slapen.
Lees ook eens onze blog over de anti schrokbak.

Waar moet je op letten bij het kopen van de mand?

Veel baasjes kopen een donut mand voor hun grote viervoeter. De grote manden liggen ook heerlijk maar hebben een iets andere vorm. De kleine manden hebben een hogere rand dan de grote manden. Door de grote afmeting kunnen de randen minder ver omhoog staan.
 
Wil jij ook zo'n donut hondenmand in huis?
Bekijk ze hier!