De vijf beste soorten puppy speeltjes!


Als baasje gaat er ineens een wereld van puppy speeltjes voor je open. Er zijn zo veel speeltjes en soorten speeltjes om uit te kiezen. Daarom vindt je hier 5 soorten speeltjes die je niet kan missen!

Viervoetjes puppy

1. Harde Kauwspeeltjes

Puppy's zijn gek op kauwen! Dat is je waarschijnlijk al opgevallen want ze kauwen dan ook op alles dat ze tegenkomen. Dat kauwen dat zul je ze voorlopig niet afleren dus het is beter om er in mee te gaan. Dat betekent niet dat de meubels opgeofferd moeten worden maar het tijd is voor wat speeltjes.

Maar niet elke speeltjes is even leuk om op te kauwen. Harde kauwspeeltjes bevallen altijd goed, je puppy kan hiermee zijn kaakspieren goed aan het werk zetten. Het is ook een goed alternatief voor de stoelpoten!

2. Touw speeltjes

Speeltjes gemaakt van touw zijn altijd een goede keuze. De touwen kunnen wel tegen een stootje wat perfect is als je een kleine sloopkogel hebt. De touwspeeltjes zijn ook ideaal voor de puppy's als ze klein zijn. Ze kunnen altijd wel ergens in bijten, harde speeltjes kunnen te groot voor ze zijn. Ook als de touwen beschadigen kunnen ze er alsnog mee spelen. Bij harde speeltjes kan het gevaarlijn zijn als ze afgebroken stukken proberen op te eten.

bekijk eens de Wortel!

3. Apporteer speeltjes

Puppy's hebben veel slaap nodig, maar als ze eenmaal wakker zijn dan zijn ze ook echt wakker. Een aantal keer per dag komt ineens alle energie naar boven. Als ze vol energie zitten is het fijn als je iets in huis hebt waarmee ze al die energie kwijt kunnen. Apporteer speeltjes zijn daarvoor een goede keuze, je puppy kan dan zo veel mogelijk rondrennen.

4. Speeltjes met geluid

Speeltjes met geluid zijn natuurlijk net iets leuker dan gewone speeltjes! Puppy's moeten de wereld nog ontdekken en dat doen ze ook met hun oren. Piepende speeltjes zijn dus veel spannender dan normale speeltjes. Er zijn meerdere soorten geluid waar je uit kunt kiezen zo zijn er speeltjes met belletjes, piepjes en ken je de kip al?

5. Een set puppy speeltjes

Veel puppy's raken steeds afgeleid door de wereld om zich heen. Hun aandacht sprint van het een naar het ander. Het is daarom handig om meerdere speeltjes in huis te halen dan springt de aandacht niet naar de meubels. Je kunt een hoop speeltjes voordelig in huis halen door een set te kopen. Dan heb je meteen een aantal van alle soorten speeltjes in huis

Krijg je binnenkort een puppy? dan heb je een hoop spullen nodig. Bekijk eens onze pakketten!

Bekijk hier onze Viervoetjes hondenspeeltjes!